Blog? Vlog? Pa da počnemo…

Blog? Vlog? Pa da počnemo…

U najezdi blogova, vlogova, influensera, instagrammera, tviteraša i njima sličnima, znam da vam nije bio potreban još jedan nedefinisan blog. Međutim, osetila sam potrebu da podelim prikupljeno skromno znanje, i da u okviru sajta, pišem mini savete, tutorijale za obradu fotografija i još ponešto. Da, razmišljala sam o ovome dugo, i jedini realan problem (osim lenjosti) je bio – da li da započnem uvod na maternjem  ili engleskom jeziku. Okej zvuči glupo, ali ponovo, moja kvazi publika dosada je dosta podeljena.

Elem, WELCOME TO MY CHANNEL. 😀

Ja sam Sara, diplomirani likovni umetnik odnosno fotograf, zaljubljenik u modnu fotografiju, slikarstvo, šminku, tehniku i filmove XXI veka.  Lista bi bila predugačka kada bih krenula da nabrajam, međutim zaustaviću se na ovih par stavki, jer su i to neke teme koje ću obrađivati delimično ovde, na blog sekciji mog sajta, delimično na mom Youtube kanalu.

Tako da – koga interesuje da čuje šta imam da kažem – prijavite se na moj kanal, pošaljite neku ohrabrujuću poruku i javite koje biste teme voleli da obradim na mom kanalu.

Nego biće mi potrebno ime… Elem nek se kanal zove…

 

JUST ANOTHER PHOTOGRAPHER

 

 

No Comments

Post A Comment